Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: HAK haalt Boerenkool en Spinazie (met room) terug. De producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevatten.

Homepage RECEPTEN Penne-met-asperges-tomaat-en-kruidenroomkaas

Penne met asperges, tomaat en kruidenroomkaas

Bereidingswijze

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de knoflook fijn. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in schuine stukjes van 3 cm. Halveer de tomaten.
  3. Verhit in een ruime koekenpan de olie. Bak de asperges in 4 min. beetgaar. Voeg de knoflook en tomaatjes toe en bak nog 5 min.
  4. Schenk de kookroom erbij. Voeg de kruidenroomkaas toe en laat in de room smelten. Giet intussen de penne af.
  5. Schep de pasta door de groenten. Breng op smaak met zout en peper. Schep de penne op 4 borden en garneer met blaadjes basilicum.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 24 beoordelingen)