Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: HAK haalt Boerenkool en Spinazie (met room) terug. De producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevatten.

Homepage RECEPTEN Kropslawraps-met-teriyaki-gehakt

Kropslawraps met teriyaki-gehakt

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een koekenpan. Bak het gehakt in 4 min. rul en lichtbruin. Voeg de woksaus toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Maak intussen de blaadjes van de kropsla los. Snijd de komkommers in plakjes en de ui in halve maantjes. Snijd de bosui in ringetjes.
  3. Zet de sla, komkommer, ui, bosui, wortel en chilisaus in schaaltjes op tafel. Schep het gehakt in een schaal en zet erbij.
  4. Laat iedereen zelf zijn slawrap vullen met het gehakt en de groenten. Maak af met de chilisaus en bosui.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 8 beoordelingen)