Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: HAK haalt Boerenkool en Spinazie (met room) terug. De producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevatten.

Homepage RECEPTEN Groentespiesen-met-bulgursalade

Groentespiesen met bulgursalade

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen elke paprika in 8 stukken en elke ui in 4 parten. Snijd elke courgette in 8 stukken. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 8 el van de olie op. Schep de groenten en champignons om met 5 el olie en rijg aan de spiesen.
  3. Gril de spiesen in ca. 15 min. op de barbecue gaar. Keer regelmatig.
  4. Roer intussen de bulgur los met een vork en meng de rest van de olie en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper.
  5. Serveer de spiesen met de bulgur.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)