Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Remia's Legendary Mayonaise Truffel

Homepage RECEPTEN Eiwitrijke-bruschetta

Eiwitrijke bruschetta

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood in 12 schuine sneetjes. Besprenkel het brood aan beide kanten met 2 el olie. Halveer het teentje knoflook.
  2. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ cm. Meng de tomaat en oregano met de laatste 2 el olie. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de grillpan. Gril het brood in de grillpan in 2 min. per kant lichtbruin en knapperig.
  4. Leg de bruschetta’s op een schaal. Wrijf de bovenkant in met het snijvlak van de knoflook. Besmeer met de pesto en verdeel de cottage cheese en tomaat over de bruschetta’s.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 4 beoordelingen)