Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: van het Huis slavinken

Homepage RECEPTEN Warme-appel-en-peer-uit-de-oven

Warme appel en peer uit de oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de ongeschilde appels in stukjes van 2 cm. Schil de peren en snijd ze in stukjes van 2 cm. Doe de appel en peer in de ovenschaal en bestrooi met de koekkruiden en suiker.
  2. Boen de citroen schoon, schaaf met een dunschiller 2 reepjes van de gele schil en voeg ze toe. Pers de vrucht uit en schenk het sap erbij. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak het fruit in 20-25 min. zacht en gaar.
  3. Verdeel het warme fruit met het vocht over de coupes, schep de yoghurt erbij en verkruimel de spritsen erover. Serveer direct.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 25 beoordelingen)